En plats för internationell handel. Vi gör det möjligt.

 

Midroc utvecklar och driver World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg. Det första World Trade Center i Västra hamnen invigdes 2006 och därefter har vi utvecklat World Trade Centers även i Lund och Helsingborg.

Konceptet med premiumkontor i arkitektoniskt spännande byggnader i kombination med affärsmöjligheterna och servicen inom World Trade Centers internationella handelsnätverk har visat sig vara mycket efterfrågat.

Därför utvecklar vi nu två nya fastigheter, WTC Helsingborg i Oceanhamnen och vår tredje WTC-fastighet i Malmö.

 

Från djärva idéer till färdiga fastigheter

Förutom att utveckla och driva World Trade Center utvecklar och förvaltar Midroc bostäder och kommersiella lokaler. Vi jobbar från idé till färdig fastighet. Och vi förnyar oss ständigt. Hos oss är nya goda idéer alltid välkomna, oavsett om de kommer från dig eller oss. För vi gillar både innovation och nära samarbeten.

Förutom vårt engagemang i Malmö utvecklar vi bostads­ och hyresrätter i Skåne, Växjö̈, Storstockholmsområdet och Uppsala samt kontor, hotell, butikslokaler och lokaler till offentlig verksamhet, främst i Skåne och Storstockholm. Totalt förvaltar vi ett fastighetsbestånd värt drygt fyra miljarder kronor, varav merparten är kommersiella lokaler.

I samarbete med kommuner utvecklar vi detaljplaner för större markområden till färdiga byggrätter klara för byggnation. Vi sätter en ära i att alltid genomföra de projekt vi påbörjat och vi tar vårt ansvar när det gäller både miljömässig och social hållbarhet. Vår målsättning är att skapa hållbara byggnader och miljöer som bidrar till människors, områdens, städers och regioners utveckling.

Projektportföljen omfattar idag 810 000 kvm byggrätter med en projektvolym om ca 21 miljarder kronor. Fokus är inriktat på̊ södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö̈.

Vår styrka är din trygghet

Midroc Properties ingår i Midroc Europe som bedriver verksamhet inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö̈. Vår vision är en bättre framtid där vi är med och skapar ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra.  Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Midroc Europe har 3 600 medarbetare och omsätter drygt 5,6 miljarder kronor.