En skimrande diamant precis vid havet som stärker både ditt varumärke och din attraktionskraft som arbetsgivare.

 

WTC Propellergatan liknar inget annat. Beklädd med silverfärgade granitkeramikplattor skapas en relief som får himlen, havet och fasaden att spegla sig i varandra. Med sitt unika läge precis vid vattnet får du en enastående utsikt över Öresund.

Här finns kontor från 139 kvm till ett helt våningsplan på 630 kvm och showroom eller butik i bottenplan. För ett företag i framkant finns här alla möjligheter att skapa en attraktiv arbetsplats oavsett storlek eller bransch.

 

En varumärkesstärkande byggnad

När Anders Blomqvist på Horizont Arkitekter ritade WTC Propellergatan lät han fasadmaterialet hämta inspiration från havets vågspel och hamnbassängens glittrande vattenyta. Resultatet blev en byggnad klädd i silverfärgade diamantfasetterade granitkeramikplattor i ett antal olika sammanflätade geometriska former, som en ”pixlad” reflektion av vattenytans glitter. Vilket gör WTC Propellergatan till en tydlig signaturbyggnad på ett unikt läge i Västra hamnen.

Dessutom är fastigheten helt fristående med öppna ytor runtomkring, vilket gör att du slipper insyn från närliggande byggnader.

Stort utbud i en levande stadsdel

WTC Propellergatan ligger precis intill Masttorget som med sina restauranger och livliga torghandel blivit en levande del i området. Här eller i närområdet finns alla möjligheter att äta lunch på ett flertal olika restauranger och i WTC Propellergatan kommer det också att finnas en servering i bottenplan med möjlighet till uteservering precis vid vattnet.

Havet och strandpromenaderna precis intill är perfekta för en rogivande promenad eller ett gående möte. I WTC Propellergatan behöver du bara gå utanför dörren för att uppleva naturens scenerier.

Inbyggd vardagsmotion

I källarplan finns det en Sportdepå med omklädningsrum, duschar och låsbara skåp. Idealiskt för dig som vill ta en löprunda på lunchen. Eller cykla till jobbet. Parkerar gör du säkert i källarens cykelgarage.

I och med ombyggnaden av Neptunigatan med en ny cykelbana kommer cykelpendlingen att bli oerhört smidigt. Den som inte har egen cykel kan dessutom ta en Malmö by Bike-cykel vid stationen och parkera den utanför WTC Propellergatan. Behöver du bil finns det tillgång till bilpool och parkering i närområdet vid Kockum Fritid.

Delade kostnader är lägre kostnader

Genom att du enbart betalar för konferenslokaler, resurser och service när du utnyttjar dem, får du lägre fasta kostnader och en ökad kostnadseffektivitet. Dessutom erbjuder vi ett flertal kontorsadministrativa funktioner och förhandlar fram rabatterade partneravtal. Som hyresgäst kan du även dra nytta av våra rabattavtal på bland annat resor, boende och kontorsrelaterade produkter och tjänster.

Fakta

Fastighetsägare:

Midroc Property Development AB

Adress:

Propellergatan 2, 211 19 Malmö

Inflyttning:

Augusti 2019 (prel)

Total lokalyta:

3 600 kvm (ca)

Kontorsstorlek:

Från 139 kvm – 630 kvm

Antal våningsplan:

7

Typ av lokaler:

Kontor, Butik, Showroom, Café

Parkeringsplatser:

Finnas att hyra bredvid på Kockum Fritid

Karta:

 

Kontakt

Sandra von Lüders, Uthyrare

sandra.von-luders@midroc.se

010-470 74 09